Hét boek over duurzame zorg.

Mensen beter maken of ondersteunen. Dat is waar professionals in de zorg het voor doen. Ze vinden dit niet te rijmen met de verontreiniging, verspilling en het ziekteverzuim in hun sector. De Nederlandse zorg is een van de vervuilendste ter wereld. Ook is de sector die over gezondheid gaat, in ons land de ongezondste om in te werken.

Beweging

Gelukkig komt hier verandering in. Steeds meer professionals in de zorg gaan voorop in verduurzaming. Maar waar begin je? En hoe zorg je dat je met jouw inbreng impact krijgt? Met Heel de Zorg geven Joost Bijlsma en Cathy van Beek de duurzame beweging in de zorgsector een duw in de goede richting. Deze ‘reisgids’ voor duurzame zorg helpt professionals op weg bij het verduurzamen van hun organisatie. De verhalen van duurzame zorg-pioniers dienen daarbij als basis.

Los exemplaar

Wil je ook aan de slag met duurzaamheid in jouw zorgorganisatie? Bestel dan alvast een of meer boeken voor jezelf, jouw green team of zelfs jouw organisatie. Het boek kost 26,95 euro incl. btw per stuk. Bestel losse exemplaren bij voorkeur via Vrije Boeken.

Bestel los exemplaar

Meer boeken bestellen

Als je meer exemplaren wilt, kan dat direct via ons. Gebruik dan het invulformulier hiernaast. Bij 10 tot en met 29 exemplaren ontvang je 5% korting. Bij 30 tot en met 99 exemplaren is de korting 10%. Boven de 100 exemplaren gaan we graag met je in gesprek. Wil je in de boeken een speciale boodschap laten zetten? Dat kan. Geef dit dan even aan in het formulier.

Auteurs boeken

We staan ook open voor andere voorstellen, bijvoorbeeld afname van boeken in combinatie met een lezing van (een van) de auteurs voor jouw organisatie, duurzame beweging, afdeling of green team. We delen graag ons enthousiasme over verduurzaming met iedere professional die in de zorg werkt.

Meerdere boeken bestellen?

Vul hier in wat jouw wensen zijn. Als je meer boeken wilt bestellen, geef dan aan hoeveel, waar je ze wilt ontvangen en voor welke betaalwijze je kiest.

    Andere vraag?

    Hebt u een vraag of opmerking, stuur dan gerust een bericht.

      Please prove you are human by selecting the Tree.